lelaki buncit selepas berkahwin


time aku tgah duk layan fb.tetibe somebody ajak chat....layan je lah kan.lagipon kawan lama nih.dah jarang berborak...


yam, aku nak tnye something nih.?

euww...sound so serius...bukan apa die selalu tnyer soklan pasal kesihatan die...btw, dalam paleotak aku...ish, kenape ngan die?macam2 la dalam kepala nih....

jeng3....rupenye dia tnya pasal blog aku..n die bagi suggestion tuk aku story pasal lelaki buncit after kahwin....OMG.!lelaki?? euuwwww.malu lah.hahaha..*gedik.

dalam hidup aku selama 21y nih...aku tak kenal ramai lelaki buncit..family aku takde, kawan2 ade la several...my bf kering sangat.hehehe....org kate lelaki buncit comel.yeke??.. i have no answer.tiap org ade opinion sendiri...


tiap hari aku ukur...and the no stil up dan up!.

straight to the point: KENAPA LELAKI BUNCIT SELEPAS BERKAHWIN

jawapan suci aku:

1. ape nak pikir...balik umah...makan je lagi: g dapur...tanye bini, masak ape hari ini.then mengunyah.


2.dah malas nak bersenam.carik duit tuk family....kalau cuti pon mybe kena jaga anak kt umah.paling kuat pown bawak anak2 g berjalan.mane ade mase nak joging2 nih!!!.alasan kan.hehehe..


3. dah kawin..watpe nak pikir hot ke ape..buang masa."aku dah ade bini koyt, bini aku cantik".hahaaha


4. genetic la..dah memang genetic laki kau akan buncit bile umur meningkat..so wut?

tpi in term of science yg aku paham: akan berlaku perubahan hormon after sexual intercourse.. kata nya cecair dari si isteri masuk kebadan suami melalui zakar akan lead to perubahan hormon...nak explain more.takut kena baling telur.because im not expertise in this.salah fakta nanti.takmo2....:)..

ape pun, TIADA FAKTA LELAKI AKAN BUNCIT SELEPAS BERKAHWIN. ianya mungkin berlaku, dan mungkin juga tidak.okei..

itu sahaja lah dari cik nur..assalamualaikum sahabat2!.chil.

p/s: semasa di matrik lah, panggilan yam itu muncul...sumpah!.ahha!

8 comments:

  1. wow.mmg pon..my boyfie tak kawen lagi dah muncet! pe cer ?ekekeke

    ReplyDelete
  2. cubit perut die ezza.!..hahahaha.

    ReplyDelete
  3. akhirnya jumpe ur url... :-) thanks for follow...

    ReplyDelete
  4. yam! yam! yam! hahah.yg tnye tuh mesty budak mtrik jugak kn.haha.cm tau je sape. :P

    eh ak suke entry nih sbb ade unsur2 sexual.hahahaha :D

    ReplyDelete
  5. @marina: hehe...mencari ke.nasib jumpe ekh.btw thanks.:)

    ReplyDelete
  6. @fantaghiro: sape??...eleh.ko suke kan berimaginasi...haahaha.
    part mane yg sexual nye.....??yam tu tak lucah tau.hahaahahah

    ReplyDelete
  7. kak!!abg wanie uh sblum kwen pn da buncit..so xde fakta mngatakan lpas kwen prut akn buncit..hehehe

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum...anda ada masalah buncit...awas jangan dibiarkan. Saya ada cara penyelesaiannya mudah cepat dan berkesan.

    ReplyDelete